Tropicarium | tropicarium.hu

Ha egy trópusi akváriumra gondol, mi jut eszébe? Buja zöld növények, élénk színű halak és kristálytiszta víz, igaz? Ha ezt képzeli el, akkor meglepetésben lesz része, amikor ellátogat a Tropicarium.hu oldalra. Ez a weboldal az akváriumok legmeglepőbb és legkülönlegesebb tulajdonságait tartalmazza!

Tropicarium

A Tropicarium jellemzői: tropicarium.hu

  • Kezdetnek a Tropicarium ad otthont a világ legnagyobb akváriumtartályának. Lenyűgöző 33 láb hosszú, 17 láb széles és 11 láb mély tartály biztosan lenyűgöz! Ez egyben a világ egyik legmélyebb tartálya, ezért készüljön fel arra, hogy néhány lenyűgöző halat úszkál maga alatt.
  • Talán hallott már a világ legmagasabb fájáról, de tudta, hogy a Tropicariumban is vannak fák? A lombkoronát két faj alkotja: a ritka fekete olajfa tengeri fa és a sárga chirimoya. Ezek a csodálatos növények minden látogatót úgy érezhetnek, mintha egy trópusi paradicsomba érkeztek volna! Ez az egyedülálló tulajdonság a Tropicariumot semmihez sem hasonlítja Budapesten.
  • A Tropicarium a világ legnagyobb korallzátonyának is otthona. A zátony több mint 200 négyzetmérföldön fekszik, és több mint 100 különböző fajból áll! Ez a csodálatos oldal bepillantást enged abba, hogy őseink élete milyen volt, amikor több ezer évvel ezelőtt ezeknek a vizeknek a közelében éltek.
  • A Tropicarium legmeglepőbb tulajdonsága, hogy a világ egyik legnagyobb cápapopulációjának ad otthont! Láthatja majd, ahogy ezek a lények tátott állkapcsukkal úszkálnak, miközben táplálékra vadásznak, vagy játékosan kommunikálnak más fajokkal, például rájákkal és barrakudákkal!
  • A Tropicariumba tett kirándulás semmiképpen sem olyan, mint bármely más akváriumi élmény. Egyedülálló tulajdonságaival és lenyűgöző kiállításaival biztosan maradandó benyomást fog hagyni! Mindenképpen látogassa meg még ma a tropicarium.hu oldalt, és győződjön meg személyesen, mitől olyan különleges ez az akvárium!

GYIK

Mi a Tropicarium nyitva tartása?

Mennyibe kerül egy jegy?

Vásárolhatok jegyet az ajtóban?

Diákoknak vagy nyugdíjasoknak van kedvezményetek?

Van-e korhatár a Tropicariumba való belépéshez?

Vannak kerekes székek?

Mi a Tropicarium nyitva tartása?

A Tropicarium hétfőtől vasárnapig, 09:00 és 18:00 óra között tart nyitva.

Mennyibe kerül egy jegy?

A normál jegy 3800 forintba, a kedvezményes diák- és nyugdíjasjegy 3000 forintba kerül. Három és tizennégy év közötti gyermekek féláron, három év alattiak ingyenesek.

A Tropicarium keresed?, hivatalos webhelye a tropicarium.hu. Ha többet szeretne megtudni a Tropicarium, olvassa el az alábbi útmutatót.

Tropicarium – a cápás állatkert

Kezdőlap


Az esőerdő részen, az aligátorok felett negyedóránként elered a trópusi eső. Várjuk a Tropicariumban, a cápás állatkertben!

Tropicarium – Campona

https://campona.hu/tropicarium
A Tropicarium lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj.

Tropicarium Budapest – Home | Facebook

https://www.facebook.com/tropicarium/
Tropicarium Budapest, Budapest, Hungary. 160375 likes · 766 talking about this. A Cápás Állatkert.

Tropicarium | jegymester.hu

https://jegymester.hu/production/85175/tropicarium
Tropicarium – Kaland, élmény, szórakozás a Tropicariumban! Helyszín. Tropicarium-Óceanárium. Értékelés (4.50). Tovább a vásárlásra. Leírás; Galéria. Gyermek.

Tropicarium – Képek, Leírás, Vélemények – Szallas.hu

https://szallas.hu/programok/tropicarium-budapest-p2676
A budapesti Tropicarium Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma, ahol minden eltöltött pillanat egy újabb kaland.

Jegyárak és kedvezmények – Tropicarium – A cápás állatkert

https://www.tropicarium.weblines.hu/jegyarak-es-kedvezmenyek/
A Tropicariumba szóló bérletek érvényességét az alábbiak szerint hosszabbítjuk meg: 2019. március 16 és 2020. november 11. között megvásárolt bérletek …

Tropicarium Budapest – MAKASZ – Közösségi

https://www.makasz.hu/catalog/manufacturers/show/361
A Tropicarium Budapest 15% kedvezményt biztosít a teljes árú felnőtt és teljes áru gyermek jegyek árából, maximum 2 fő felnőtt és 2 gyermek részére.

Tropicarium – Utazasok.org

Tropicarium


Programok a Tropicariumban. A Tropicarium a különleges állatok megtekintése mellett számos egyedi program lehetőséget kínál, amelyet akár nagyobb létszámú …

Tropicarium -A cápás állatkert – Instagram

https://www.instagram.com/tropicarium_budapest/?hl=hu
3735 Followers, 1 Following, 184 Posts – See Instagram photos and videos from Tropicarium -A cápás állatkert (@tropicarium_budapest)

Tropicarium – – Wikipédia

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tropicarium
A Tropicarium (teljes nevén Tropicarium és Óceanárium Budapest) Budapesten a XXII. kerületben, a Campona üzletközpontban található.

Tropicarium Budapest – We Love Budapest

https://welovebudapest.com/hely/tropicarium-budapest
A Campona bevásárlóközpontban található Tropicarium egyedülálló technikával mutatja be a trópusi növény és állatvilágot. A szabadon repülő madarak, …

Tropicarium programok 2021 Budapest – Programturizmus

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-tropicarium-programok.html
A Tropicariumban a különleges állatok etetése mellett az év jeles- és ünnepnapjain is várják az érdeklődőket. Felejthetetlen élmények a Cápás Állatkertben a …

Tropicarium – KirándulásTippek

https://kirandulastippek.hu/budapest/tropicarium
Nem kell messzire utazni azért, hogy egy kis trópusi hangulatot varázsoljunk, hiszen elég, ha ellátogatunk a fővárosi Tropicariumba.

Szólj hozzá!