Adatvédelmi Irányelvek

A belepess.com webhelyen, amely a belepess.com webhelyről érhető el, egyik fő prioritásunk a látogatóink magánélete. Ez az adatvédelmi nyilatkozat a belepess.com által gyűjtött és rögzített információk típusait tartalmazza, valamint azt, hogy hogyan használjuk fel azokat.

Ha további kérdései vannak, vagy további információra van szüksége adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat csak az online tevékenységeinkre vonatkozik, és a webhelyünk látogatóira vonatkozik az általuk a belepess.com oldalon megosztott és/vagy gyűjtött információk tekintetében. Ez a szabályzat nem vonatkozik az offline vagy a webhelyen kívüli csatornákon gyűjtött információkra.

Hozzájárulás

Webhelyünk használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket, és elfogadja annak feltételeit.

Az általunk gyűjtött információk

A személyes adatok megadására kért személyes adatok és a megadás indokai akkor lesznek egyértelműek, amikor megkérjük, hogy adja meg személyes adatait.

Ha közvetlenül felveszi velünk a kapcsolatot, további információkat kaphatunk Önről, például nevét, e-mail címét, telefonszámát, az Ön által küldött üzenet és/vagy mellékletek tartalmát, valamint minden egyéb információt, amelyet megadhat. .

Amikor regisztrál egy fiókot, elkérhetjük kapcsolatfelvételi adatait, többek között név, cégnév, cím, e-mail cím és telefonszám.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait

Az általunk gyűjtött információkat többféleképpen használjuk fel, többek között:

  • Webhelyünk biztosítása, üzemeltetése és karbantartása
  • Webhelyünk fejlesztése, személyre szabása és bővítése
  • Megértse és elemezze, hogyan használja webhelyünket
  • Új termékek, szolgáltatások, funkciók és funkciók fejlesztése
  • Közvetlenül vagy valamelyik partnerünkön keresztül kommunikálhatunk Önnel, beleértve az ügyfélszolgálatot is, hogy a webhelyhez kapcsolódó frissítésekkel és egyéb információkkal szolgálhassunk, valamint marketing és promóciós célokra.
  • E-maileket küldeni
  • Csalások keresése és megelőzése

Naplófájlok

belepess.com a naplófájlok használatának szokásos eljárását követi. Ezek a fájlok naplózzák a látogatókat, amikor webhelyeket látogatnak meg. Minden hosting cég ezt teszi, és a hosting szolgáltatások elemzésének egy részét. A naplófájlok által gyűjtött információk magukban foglalják az IP-címeket, a böngésző típusát, az Internet-szolgáltatót (ISP), a dátum- és időbélyegzőt, a hivatkozó/kilépési oldalakat és esetleg a kattintások számát. Ezek nem kapcsolódnak semmilyen személyes azonosításra alkalmas információhoz. Az információk célja a trendek elemzése, a webhely adminisztrálása, a felhasználók mozgásának követése a webhelyen, valamint demográfiai adatok gyűjtése.

Cookie-k és webjelzők

Minden más webhelyhez hasonlóan a belepess.com is „sütiket” használ. Ezeket a sütiket olyan információk tárolására használják, mint például a látogatók preferenciái, valamint a webhely azon oldalai, amelyeket a látogató meglátogatott vagy meglátogatott. Az információkat arra használjuk, hogy optimalizáljuk a felhasználói élményt azáltal, hogy weboldalunk tartalmát a látogatók böngészőtípusa és/vagy egyéb információi alapján testre szabjuk.

Reklámpartnereink

A webhelyünkön egyes hirdetők cookie-kat és webjelzőket használhatnak. Hirdetési partnereink az alábbiakban találhatók. Minden hirdetési partnerünknek megvan a saját adatvédelmi irányelve a felhasználói adatokkal kapcsolatos irányelveihez. A könnyebb hozzáférés érdekében az alábbiakban linkeltük az adatvédelmi szabályzatukat.

A hirdetési partnerek adatvédelmi irányelvei

Ebben a listában megtalálhatja a belepess.com hirdetési partnereinek adatvédelmi irányelveit.

A harmadik féltől származó hirdetésszerverek vagy hirdetési hálózatok olyan technológiákat használnak, mint a cookie-k, a JavaScript vagy a Web Beacon, amelyeket a megfelelő hirdetéseikben és a belepess.com oldalon megjelenő linkekben használnak, amelyeket közvetlenül a felhasználók böngészőjébe küldenek. Amikor ez megtörténik, automatikusan megkapják az Ön IP-címét. Ezeket a technológiákat hirdetési kampányaik hatékonyságának mérésére és/vagy a felkeresett webhelyeken megjelenő hirdetési tartalom személyre szabására használják.

Ne feledje, hogy a belepess.com nem fér hozzá ezekhez a cookie-khoz, amelyeket harmadik fél hirdetők használnak, és nem tudja ellenőrizni azokat.

Harmadik felek adatvédelmi irányelvei

belepess.com adatvédelmi irányelvei nem vonatkoznak más hirdetőkre vagy webhelyekre. Ezért azt tanácsoljuk, hogy részletesebb információkért tekintse át e harmadik fél hirdetésszervereinek megfelelő adatvédelmi szabályzatát. Tartalmazhatja gyakorlataikat és útmutatást arról, hogyan lehet leiratkozni bizonyos lehetőségekről.

Dönthet úgy, hogy letiltja a cookie-kat az egyéni böngészőbeállításokon keresztül. Ha részletesebb információkat szeretne megtudni a cookie-kezelésről bizonyos webböngészőkkel, akkor ezeket a böngészők megfelelő webhelyein találja.

CCPA adatvédelmi jogok (Ne adják el személyes adataimat)

A CCPA értelmében többek között a kaliforniai fogyasztóknak joguk van a következőkre:

Kérje, hogy a fogyasztók személyes adatait gyűjtő vállalkozás hozza nyilvánosságra azokat a kategóriákat és konkrét személyes adatokat, amelyeket egy vállalkozás gyűjtött a fogyasztókról.

Kérje a vállalkozást, hogy törölje a fogyasztóról a vállalkozás által összegyűjtött személyes adatokat.

Kérje, hogy a fogyasztó személyes adatait értékesítő vállalkozás ne adja el a fogyasztó személyes adatait.

Ha kérelmet nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk. Ha e jogok bármelyikével élni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

GDPR adatvédelmi jogok

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy teljes mértékben tisztában van az összes adatvédelmi jogával. Minden felhasználó jogosult a következőkre:

Hozzáférési jog – Önnek jogában áll másolatot kérni személyes adatairól. Kisebb díjat számíthatunk fel ezért a szolgáltatásért.

A helyesbítéshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy javítsunk ki minden, Ön szerint pontatlan információt. Önnek joga van arra is, hogy kérje az Ön által hiányosnak vélt információk kiegészítését.

A törléshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy bizonyos feltételek mellett töröljük személyes adatait.

Az adatkezelés korlátozásához való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy bizonyos feltételek mellett korlátozzuk személyes adatai feldolgozását.

A feldolgozás elleni tiltakozás joga – Önnek jogában áll tiltakozni személyes adatainak általunk végzett kezelése ellen, bizonyos feltételek mellett.

Az adathordozhatósághoz való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy az általunk gyűjtött adatokat bizonyos feltételek mellett egy másik szervezetnek vagy közvetlenül Önnek továbbítsuk.

Ha kérelmet nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk. Ha e jogok bármelyikével élni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Gyermekinformációk

Kiemelt feladatunk másik része a gyermekek internethasználata közbeni védelme. Arra bátorítjuk a szülőket és a gyámokat, hogy figyeljék meg, vegyenek részt és/vagy kövessék figyelemmel és irányítsák online tevékenységeiket.

belepess.com tudatosan nem gyűjt semmilyen személyes azonosításra alkalmas információt 13 éven aluli gyermekektől. Ha úgy gondolja, hogy gyermeke ilyen jellegű információkat közölt webhelyünkön, nyomatékosan javasoljuk, hogy azonnal lépjen kapcsolatba velünk, és mi megtesszük mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ilyen információkat azonnal eltávolítsuk nyilvántartásunkból.